Geen producten (0)

Over ons:


Door onze liefde voor ons vak, oog voor detail en ervaring in wat de consument belangrijk vindt, is RASHAD dé lederwaren fabrikant en groothandel. Onze ervaring hebben wij opgebouwd doordat wij sinds 2007 klein begonnen zijn als handelaar van lederwaren. Nu produceren en ontwerpen wij de lederwaren zelf sinds 2014 in Bleiswijk.

Wij vinden het volgende erg belangrijk en laten het terug komen in ons werk:

1. Klanttevredenheid
2. Top kwaliteit producten (100% echt leder)
3. Lux en uniek design
4. Snelle service

Door duidelijke communicatie met onze klanten en door persoonlijke benadering proberen wij de klanttevredenheid optimaal te houden.

Iedere dag werken wij aan de kwaliteit van de producten om deze te verbeteren, zodat wij top kwaliteit producten kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan het leer soort, de afwerkingen en de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Er is altijd ruimte voor verbetering, daarom staan wij altijd open voor advies!

Wij willen de klanten een speciaal gevoel geven wanneer zij onze producten gebruiken. Door dagelijks de trends en mode op ons gebied goed in de gaten te houden en er ons eigen draai aan te geven ontwerpen wij luxe en unieke lederwaren. Hierdoor blijven wij exclusief.

Telefonisch contact is altijd sneller dan via de e-mail. Hierdoor krijgt u meteen antwoord op uw vragen en zijn de stand van zaken meteen duidelijk. Op deze manier kunnen wij snel actie ondernemen en dus zo zorgen voor een snelle service.

Ondernemers met een winkel of webshop kunnen bij ons inkopen. Deze website dient als catalogus en is dus geen webshop. Voor meer informatie over bestellen kunt u het beste telefonisch contact opnemen met Rashad (0031) 06 23 78 98 65.

Facebook Twitter